Máte pocit, že jsou vaše marketingové snahy spíš komediální skeč než efektivní strategie? Máte už dost vyhazování peněz za kampaně, které nikdo nevidí, nebo za ‚‚zaručené‘‘ rady, které nikam nevedou? 

Připojte se k našemu webináři a naučte se, jak dělat průmyslový marketing bez nesmyslných výdajů a slibů, které vás akorát zklamou. Žádná suchá teorie ani obcházení pravdy – jen konkrétní tipy, tvrdá data a ověřené postupy, které opravdu fungují.

Zjistěte, co v B2B průmyslovém marketingu opravdu funguje

  • Kanály a strategie: Jaké komunikační kanály zapojit a proč právě ty?
  • Čas a peníze: Kolik času a peněz investovat a co za to dostanete?
  • Výsledky: Jak rozlišit úspěšné kampaně od propadáků a co dělat, když plány selhávají?
  • Sabotéři úspěchu: Jaké jsou nejčastější faily na startu a jak se jim vyhnout?

A kdo vám to všechno naservíruje?

Náš tým z Malé Marketingové s více než 12 lety zkušeností ve světě B2B průmyslového marketingu i služeb. Na vlastní kůži jsme si odkroutili stovky projektů. A na webináři jsme prozradili, co stojí za úspěchem, jaká je pravděpodobnost, že to klapne, i na co si dát bacha.

Pro koho byl tento webinář?

Pro všechny, kdo mají chuť změnit prach na zlato v průmyslových firmách: majitele, ředitele, obchodníky a marketéry – ať už v Česku nebo na Slovensku.

S kým se potkáte?

  • Jana Šrotířová –  Naše B2B guru a zakladatelka Malé Marketingové, která moderovala a kladla pikantní otázky.
  • Silvia Poláková – Mozek za strategiemi. LinkedIn specialistka, která vám ukáže cesty, jak se neztratit.
  • Jakub Křivánek – SEO mistr, který zvládne i ten nejsložitější obsah.
  • Karin Novotná – Královna copywritingu, která slova proměňuje v zisky.

Připojte se k nám. B2B průmyslový marketing není raketová věda, když víte, jak na to

Chci si pustit záznam webináře

Šablona marketingového plánu

Kompletní návod na tvorbu marketingové strategie pro váš byznys. Na celý rok, měsíc po měsíci. 7kroková šablona včetně pracovního manuálu a online návodů! Zvládněte na jedničku analýzu i praxi. Ne bez práce, zato za bezkonkurenční cenu.

další webináře

Nejste si jisti? Svěřte se, kde vás tlačí bota.

Vybereme optimální řešení dlouhodobého marketingu a formu spolupráce, která vám přinese ovoce.

Nestačí? Chcete víc?

plán

marketingový

plán

Sestavení marketingového plánu – strategie na rok. Výpočet potenciálu trhu, přesné zacílení. Výběr efektivních komunikačních kanálů a plánování obsahu. Podrobný harmonogram aktivit a jejich správa. Návrh rozpočtu a monitoringu. Pěkně měsíc po měsíci.

 

manažer

marketingový

manažer

Externí marketingový manažer pro řízení a realizaci online marketingu i offline aktivit. S letitými zkušenostmi s tvorbou marketingových strategií a realizací marketingových kampaní. K pronájmu na 20, 40 i více hodin v měsíci.  Zaplatíte odpracovaný čas, získáte know-how celého týmu specialistů a projekt manažera.

strategie

marketing pro

B2B firmy

Tvorba marketingové strategie a realizace marketingových aktivit pro B2B sektor malých a středních firem. Orientovaný na jasné cíle a výsledky. Pro domácí trh i zahraničí. S externí marketingovým manažerem pro řízení a specialisty pro realizaci online i offline aktivit.

 

 

školení

Obchod(ování) na

LinkedIn

LinkedIn je bez debat každodenním nástrojem obchodníka. Od získávání zcela nových, ale pečlivě vybraných kontaktů, přes budování povědomí o produktu/službě, tvorbu vztahu až po získávání zakázek. S LinkedInem a jeho funkcemi každý měsíc získáme přes 150 vybraných spojení a více než desítku „teplých“ dotazů k tomu.